Ahmedi- Hani Ortaokulu Değerler Eğitimi ve Olumlu Davranış Geliştirme

Okul sadece öğretim faaliyetlerinden ibaret değildir.Okulda matematigin yanında iyi bir insan olmayı, tarih öğrenmenin yanında iyi bir vatandaş olmayı da öğreniriz.Ulkesini seven insanlığa yararlı insanlar yetiştirmenin yolu kadim degerlerimizi öğrenmek ve benimsemekten geçer.Bu amaçla Ahmedi Hani Ortaokulu olarak Değerler Egitimi ve Olumlu Davranis Geliştirme Programını uygulamaktayız.İki ayaktan oluşan bu programda her ay belirlenen değerler kapsamında okul geneli çalışmalar ve zenginleştirilmiş etkinlikler yürütülecek diğer taraftan bu olumlu iklimin tüm okula sirayet etmesi için de komisyonumuza belirlenen ölçütler doğrultusunda  her ay ayın sınıfı ve ayın ogrencisi seçilerek sınıf ve öğrenci bazında odullendirmeler yapılacaktır.Okulumuzda yürütülecek bu çalışmanın etkililigini artırmak için siz kıymetli velilerimizden gereken hassasiyeti ve desteği bekleriz.

02.12.2022 171

02-12-2022